Stockwagens

Maak uw afspraak
Onderhoud / herstellingen

Afspraak maken

Occasiewagens met kwaliteitsgarantie

Nu bekijken

Banden

Welkom op de bandenpagina van De Mey.
Stockeert u ook uw banden in ons bandenhotel?

Tyre Hotel De Mey

Bij De Mey kan u niet alleen terecht voor alle herstellingen, wieluitlijning of vervangingen van uw autobanden. Wij bieden u ook tal van winter- of zomerbanden en uiteenlopende modellen van velgen aan.  U kan uw tweede bandenset steeds voordelig stockeren in ons bandenhotel.

Met een gerust gevoel op weg met een Originele Audi AO-band.

Ons wegennet ligt er vandaag niet altijd perfect bij en dit kan soms voor onaangename verrassingen zorgen. Een lekke of een beschadigde band bijvoorbeeld brengt uw rijplezier en veiligheid in het gedrang. Om u een volledig “peace of mind” te geven, bieden wij u bij de aankoop van nieuwe AO-banden of band- velgcombinaties een extra bandengarantie die tot 36 maanden na aankoopdatum geldig blijft.

Gratis Audi AO-bandengarantie van 36 maanden.

Bij na-plaatsing van nieuwe winter- of zomerbanden of een band- velgcombinatie (zomer- of winterkit) bij een officiële Audi Partner in België krijgt u een garantie van maar liefst 36 maanden op uw aangekochte band. Gratis en geruststellend voor onderweg.

Dekking van meestvoorkomende beschadigingen

De garantie van 36 maanden dekt de meestvoorkomende beschadigingen bij banden:

 • beschadiging door het raken van een stoepdrempel
 • beschadiging door een puntig voorwerp (bijv. nagels, glasscherven, ...)
 • beschadiging door een daad van vandalisme (moedwillig beschadiging door derden) - hierbij wordt eventuele beschadiging van de velgen echter niet in rekening gebracht.

Carrosserie

Welkom op de Carrosserie pagina van Garage De Mey

Voor alle koetswerkherstellingen kunt u bij De Mey terecht. Wij hebben een eigen carrosserie afdeling, waar we u een complete koetswerkservice aanbieden die aan de strengste normen voldoet, professioneel en volgens de instructies van de fabrikant.

Bovendien hebben wij afspraken met de meeste verzekeringsmaatschappijen, wat U een aantal significante voordelen biedt:

- U ontvangt een gedetailleerde en duidelijke offerte
- Uw voertuig wordt enkel met originele Audi en Volkswagen stukken hersteld
- Uw factuur wordt rechtstreeks geregeld met de maatschapij indien die de herstelling voor haar rekening neemt

Uw veiligheid staat op 1, dus zorgen wij dat Uw wagen na een aanrijding of ongeval veilig terug de weg op kan.

Onderhoud & Herstellingen

Wanneer moet u op onderhoud komen?

Uw wagen zal u vertellen wanneer het tijd is om het onderhoud van uw wagen te laten uitvoeren.

De wagen heeft eveneens een verklikkerlampje voor het oliepeil. Wacht evenwel niet tot dit brandt en controleer het oliepeil regelmatig zodat u zonodig olie kunt bijvullen. Dit draagt bij tot een langere levensduur van uw motor en van een goede spreiding van de onderhoudsbeurten.

 

Uw wagen is in goede handen bij Garage De Mey!

Door onze vooruitstrevende techniek heeft uw Audi of Volkswagen lange onderhoudsintervallen (30.000 km of 2 jaar). Tussentijdse controles op vitale slijtageonderdelen zijn uiteraard mogelijk. Wenst u toch sneller eens een bezoekje te brengen bij De Mey, dan zijn wisselingen van seizoenen goede momenten om een extra nazicht te laten uitvoeren. Dan bent u verzekerd dat uw wagen in top conditie verkeert. Bij deze tussentijdse controle kan u ook genieten van uw bandenwissel van zomer naar winter of omgekeerd. Tegen een kleine vergoeding stockeren wij uw seizoensbanden in ons bandenhotel. Verder kunt u altijd een afspraak maken voor een nazicht, voordat u naar de technische controle moet. Zo bent u verzekerd van een groene keuringskaart.

Wecare

Rij zonder zorgen dankzij Wecare, het onderhouds- en herstellingscontract dat alle toekomstige kosten aan uw voertuig dekt. Met Audi/Volkswagen Financial Services zijn alle financiële diensten gecentraliseerd bij uw vertrouwde Audi/Volkswagen verdeler, die deel uitmaakt van een dicht netwerk bij u in de buurt.

Kenmerken van Wecare:

Type: Onderhoudscontract
Duurtijd: Min. 3 jaar en max. 12 jaar
Kilometers: Max. 300 000 km
Dekking: Onderhoudskosten, mechanische en elektrische herstellingen, kosten door slijtage (uitgezonderd banden, tenzij deze in een specifieke clausule werden opgenomen)

Voordelen van Wecare:

Beheer uw budget, betaal maandelijks een vast bedrag terug
Sta er nooit alleen voor bij pech of een ongeval, wij nemen de technische bijstand voor uw voertuig in heel Europa voor onze rekening
Meerwaarde bij doorverkoop, verhoog uw kans op een goede prijs dankzij een goed onderhouden voertuig

 

 

*Audi Wecare is een product van D'Ieteren n.v., maatschappelijke zetel: Maliestraat 50, 1050 Brussel, België - RPR Brussel 0402623937, KBO 0403 448 140, FSMA 047196cA. Zie de algemene voorwaarden voor de exacte dekking op www.audiwecare.be. Actie geldig voor elk Wecare en Wecare Fleet-contract (uitgezonderd overheidsmarkten) getekend en niet opgezegd, bij de bestelling van een nieuwe wagen tussent 01/12/2016 en 31/01/2017 (datum offerte en datum handtekening klant). Een Wecare-contract bedraagt minimum 36 maanden en 30 000 km.

Pechverhelping

GARAGE DE MEY: 050 71 24 42

AUDI ASSISTANCE: +32 2 756 86 81

VOLKSWAGEN ASSISTANCE: +32 2 756 86 88

Audi/Volkswagen Assistance

Iedere nieuwe Audi/Volkswagen gaat vergezeld van Mobiliteitsgarantie. 24 uur per dag en in bijna heel Europa staat onze hulpverlening paraat. Krijgt u pech? Wij zorgen ervoor dat u weer op weg kunt. De kosten van de hulpervelening komen voor onze rekening zolang uw Audi bij een erkend Audi verdeler voor onderhoud komt.

Gratis en levenslange mobiliteitsgarantie zonder kilometerbeperking. Elk onderhoud in onze werkplaats verlengt uw mobiliteitsgarantie tot de volgende onderhoudsbeurt. U geniet dus 24 uur/24 en 7dagen/7 van bijstand in geval van mechanische pech of elektrische storing of immobilisatie in België en heel Europa, en dat helemaal gratis. Deze bijstand helpt u bijvoorbeeld ook na verkeerd tanken of bij een lekke band.

Een panne waardoor uw wagen plots geïmmobiliseerd wordt, is altijd mogelijk. Rijdt u met een Audi/Volkswagen die steeds onderhoudedn en hersteld werd door een officiële dealer volgens de voorschriften van de constructeur, dan geniet u an de mobiliteitsgarantie, zonder kilometer- of tijdbeperking. U start met 24 maanden en bij elk onderhoud wordt uw garantie automatisch verlengd.
 

Wat biedt uw Audi/Volkswagen Assistance bij pech ?

Bijstand  24 uur op 24 en 7 dagen op 7.

Sleping tot bij de erkende Service Partner van uw keuze indien uw voertuig niet ter plaatse kan worden hersteld of tot bij de dichtstbijzijnde erkende Service Partner in geval van een lekke band of bij een reis in het buitenland.

Vervangwagen voor een maximum duur van 5 dagen (eventueel verlengd met een aansluitend weekend en wettelijke feestdag) indien uw voertuig niet binnen de 3 uur kan worden hersteld, of als alternatief de terugbetaling van de hotelkosten tot 5 nachten(inclusief ontbijt) voor alle inzittenden.

Buiten een vervangwagen kunt u ook kiezen voor een ander vervoermiddel om uw reis verder te zetten: u krijgt trein- of vliegtuigkosten terugbetaald, tot € 450 per persoon.

Andere onkosten gebonden aan pech, die wij ten laste nemen:

        Taxi, trein of bus tot € 80.

        Ophaalkosten van uw herstelde Audi tot € 500.

        Leveringskosten van dringende wisselstukken.

        Telefoonkosten, parking... tot € 30.


Voor telefonische assistentie tijdens openingsuren: bel naar 050 71 24 42

Technische controle

Moet uw met uw wagen naar de keuring?

Kom dan eerst even langs bij Garage De Mey.

Wij kijken uw wagen na op alle punten die voor een keuring belangrijk zijn. 

Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Maak gerust een afspraak online.

Vervangwagens

Wanneer U Uw voertuig moet laten herstellen, kan dit soms een tijdje duren. Ook voor een goed onderhoud van Uw wagen nemen wij graag voldoende tijd. Terwijl uw wagen bij ons staat, kunnen wij voor u tegen betaling een vervangwagen voorzien. U kan deze vervangwagen best aanvragen wanneer u belt voor een afspraak. Zo staat er voor u een wagen klaar en blijft u mobiel.

Wij bieden u ook gratis een fiets aan om U te verplaatsen. Het centrum ligt op 1.5km en enkele grote winkelketens op minder dan 1km!

Ook bieden wij een gratis haal- en brengservice aan binnen een straal van 10km.

Kies uw merk:

A5 Sportback g-tron

A3 Sportback g-tron

A6 allroad quattro

Een kwaliteitsoccasie vinden bij

 • 100% nieuwe wagens
 • Interessante prijzen
 • Direct leverbaar

Wat onze klanten zeggen

 • Beste garage die ik ooit heb gehad � topservice en topmensen �

  Toby Van De Velde
  facebook
 • Heel snel verdergeholpen en enorm vriendelijke mensen, top service!

  Femke Saelens
  Facebook
 • Topservice + Topgarage !

  Filip Scherstraet
  Facebook
 • Een heel goede service waar naar de mensen geluisterd word .je bent geen nummer maar word met respect behandeld. Het personeel krijgt van mij een +10 doe zo verder

  Tony Vanderween
  Google
 • Een heel goede service waar naar de mensen geluisterd word .je bent geen nummer maar word met respect behandeld. Het personeel krijgt van mij een +10 doe zo verder

  Tony Vanderween
  Google
 • Al jaren mijn vaste Audi en VW garage... Supervriendelijk en goeie service. Top!

  Jim Goedbloed
  Google
 • Al jaren mijn vaste Audi en VW garage... Supervriendelijk en goeie service. Top!

  Jim Goedbloed
  Google

Nieuws

Locatie